Osman Hulusi Ateş İmam Hatip Ortaokulu

WEB https://osmanhulusiatesiho.meb.k12.tr
Adres : Zaviye Mah.Hulusi Efendi Caddesi DARENDE/MALATYA
VİZYON : Öğrencilerimizi ülkemizin ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu din, bilim, sanat ve kültür alanlarında yetkin, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, ahlaki olgunluğa sahip fertler olarak yetiştirerek yüksek öğrenime hazırlamak.
MİSYON : Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı ‘Yaradan’dan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR : 2017-2018 eğitim öğretim yılında -Kızlar arası hafızlık yarışması İL BİRİNCİLİĞİ -Erkeklere arası hafızlık yarışması İL İKİNCİLİĞİ -Yüzüne Kuranı Kerimi güzel okuma İL ÜÇÜNCÜLÜĞÜ -Arapça Tiyatro İL ÜÇÜNCÜLÜĞÜ -Arapça Şiir İL ÜÇÜNCÜLÜĞÜ

Saatler : 08.15-14.45
Yabancı Dil : İNGİLİZCE ARAPÇA